Redizajnirana "oktavija" je dobila par novih "očiju"

Da li vam je poznat ovaj „pogled“ sa četiri svetla? U pravu ste, Škoda je osvežila aktuelnu „oktaviju“ po uzoru na stari „mercedes E klase“ (W212), a redizajnirana verzija je dobila i prednju masku kakvu koristi i novi „superb“.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Redizajnirana "oktavija" može da se poruči od novembra dok će isporuke kupcima startovati posle Nove godine

Prednja svetla su sada sa „full“ LED tehnologijom, a Škoda je svoj kompaktni bestseler opremila i blago izmenjenim branicima, LED zadnjim svetlima, novim aluminijumskim točkovima od 16 do 18 inča... Takođe, „oktavija“ je dobila i savremene infotejment sisteme i ekran osetljiv na dodir dijagonale 9,2 inča.

 

Pojačana je i ponuda sistema bezbednosti i asistencije vozaču, a vozači na zadnjim sedištima sada imaju više prostora za kolena. Pored limuzine, redizajniran je i karavasnki „kombi“ sa prtljažnikom zapremine 610 litara.

U ponudi će biti pet benzinskih i četiri dizel motora, sa 3 i 4 cilindara, radne zapremine od 1,0 do 2,0 litara i u rasponu snage od 84 KS do 184 KS.

 

Vozačima će i dalje biti dostupne verzije sa 4x4 pogonom i automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom, dok prodaja redizajnirane „oktavije“ počinje odmah posle Nove godine sa, verujemo, neizmenjenom cenom u odnosu na aktuelni model.

 

Povezane teme: Škoda, Škoda oktavija, Škoda superb, Redizajn

Poslednji komentari

Bungi
Utorak, 01. 11. 2016. 06:52h
neregistrovan korisnik
Od osrednjeg moze jos ruznije.Veoma neorginalno vec vidjeno na Lexsusu,umjesto da ugrade farove sa koncepta Vision C.Skoda mora biti mnogo hrabrija jer Hyundai Kia se nimalo ne sale.
ns-ja
Ponedeljak, 31. 10. 2016. 12:01h
neregistrovan korisnik
Pa nije ti uopšte tačan taj komentar, govorim iz iskustva takođe. Pri brzini od npr 140km/h auto teče, potpuni muk i tišina. Ova restilizovana je meni lično mnogo ružnija od aktuelne verzije, koja je , opet govorim u svoje ime, - meni najlepši model oktavije ikada! Zaista, oktavija ruši konkurenciju pa i vw sam sebe ruši modelom oktavia, koji za taj novac predstavlja maksimum uloženo dobijeno! Privatno vozim potpuno novi renault, i pognute glave priznajem da je završnica na nemcima/škodi mnogo bolje izvedena, a evo ne mogu da razumem zašto dođavola?? Pa taj renault je proizveden kao ambalaža za pavlaku, a ne kao nešto što treba da bude korišćeno godinama (i svakodnevno gledano iznova!) i ti sitni propusti u završnoj obradi mene baš izuzetno nerviraju (iako ne utiču na vozne karakteristike, niti se išta čuje škripi krcka-isto je tih). (svesno sam uzeo megana 1,5dci jer npr za osetno manje pare od oktavije 1,6tdi ima očigledno bolje performanse i više opreme, ali ta završna obrada, mamu mu....) dakle ako kupujete kompletno nov auto, i ako ste sitničar (kao ja), završna obrada će vam kasnije jako upadati u oči svakodnevno - pa mislite i o tome...
Rs
Ponedeljak, 31. 10. 2016. 10:43h
neregistrovan korisnik
Pa sto ne poredis iste kubikaze...2.0 tdi sa 2.0 sa tfsi i tako dalje 1.6 sa 1.6 1.4 sa 1.4...Benzin je benzin...Na dizel se ore...
profesionalac
Nedelja, 30. 10. 2016. 23:56h
neregistrovan korisnik
Ko pametan moze da poredi benzince sa NEPREVAZIDJENIM 1.9 TDI motorom. Pa gde motor od 1.0 kubika moze da pruzi stvarnu snagu od preko sto ks...tu od stvarne snage nema nista vec samo kilovati na papiru:Navijena elektronika i posle 100000km presa. Naredne tri generacije ce biti manje vredne od Octavie A5 sa 1,9 tdi ,
josgluplji
Nedelja, 30. 10. 2016. 15:04h
neregistrovan korisnik
Da, samo ipak ostaje pitanje trajnosti malih turbomotora koji su ipak prilično forsirani da bi postizali takvu snagu.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»