Kako da za iste pare dva puta operete automobil? Vrlo lako! Video

Ko kaže da su samo vozači u Rusiji zaduženi za sumanute video-klipove iz saobraćaja? Američki automobilisti su nas kroz razne snimke na Jutjubu naučili da su kadri da patentiraju razne sulude stvari kad je vožnja u pitanju. Njihova specijalnost su manevri na parkingu i (ne)korišćenje manuelnog menjača, ali dvostruko pranje automobila, moramo da priznamo, još nismo videli.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Recept je jednostavan: sve šta vam treba je veoma širok izlaz iz automatske perionice automobila, po mogućstvu na uzvišenju bez ograde i - jedan hidrant.

Pošto ste obavili pranje spolja kad je u pitanju karoserija, pranje postroja obavićete tako što ćete mimo svih zakona logike punim gasom krenuti ka izlazu i uključenju na put i, umesto da pri maloj brzini držite kontrolu nad automobilom, krenućete prema ambisu. Srećom vaš put neće trajati dugo - veštim manevrom, potrebno je da u vazduhu napravite piruetu i nežno se prizemljite na hidrant kako biste aktivirali ventil. Ukoliko ste još neiskusni, zaletite automobil najbrže što možete, kako biste posle pada polomili hidrant i omogućili hektolitrima vode da u pravom gejziru još jednom, potpuno besplatno, operu vašeg ljubimca. A i vas, ukoliko ste imali dovoljno sreće da vas glupost, neznanje i neiskustvo nisu koštali težih povreda...

 

Pogledajte kako to izgleda u praksi...

 

Povezane teme: car wash, pranje automobila, saobraćaj
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»