Pre "golfa", osveženje za "seat leon" Video

Folksvagen na sva zvona najavljuje da ćemo za dve-tri nedelje imati priliku da se upoznamo sa fejsliftom sedme generacije “golfa”. Do tada, VW grupa je predstavila blago redizajnirani “seat leon” koji će se u prodajnim salonima pojaviti do kraja godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Inače, aktuelna treća generacija “seat leona” je na tržištu pune četiri godine i osveženje stiže u pravom trenutku. Vizuelne promene su zahvatili prednji kraj sa novim branikom, širom maskom hladnjaka i novim LED svetlima. U kokpitu smo primetili novi i veći centralni ekran osetljiv na dodir, sada dijagonale osam inča (6,5 inča kod verzije pre redizajna), a modernizovan je i infotejment sistem koji podržava “Apple CarPlay” i “Android Auto” aplikacije.

 

Španci su unapredili i zvučnu izolaciji i kvalitet korišćene plastike, a “leon” je sada opremljen i električnom ručnom kočnicom. U ponudi su i novi sistemi asitencije vozaču, koje koriste i drugi model Folksvagen grupe.

 

U ponudi agregata su dizelaši od 1,6-litarskog sa 90 KS pa sve do 2.0 TDI sa 184 KS, dok je top benzinska verzija dvolitarski TSI sa 180 konja. Potpuno novi motor u „leonovoj“ gami je 1.6 TDI sa 115 KS. Vozačima mogu da se odluče za 4x4 pogon i automatski menjač sa dvostrukim kvačilom, dok bi početna cena redizajniranog „seat leona“ trebalo da bude oko 18.000 evra.

 

 

Povezane teme: VW grupa, Seat, Seat leon, Golf, Apple CarPlay, AndroidAuto, TDI motor

Poslednji komentari

Bungi
Petak, 21. 10. 2016. 12:58h
neregistrovan korisnik
Seat Leon ima najljepši dizajn od svih modela VW grupe baziranih na MQB platformi.Na stranu to što kao i Škoda,u unutrašnjosti,ima tvrđu i manje kvalitetnu plastiku u udnosu na VW i Audi,na stranu sve ostalo,jedan detalj u unutrašnjosti bode oči.?Otvori ventilacije!Oni nikako ne stoje sa sportskim i oštrim dizajnom spoljašnosti.Prije mu pristaju okrugli otvori ,koji će dodatno naglasiti njegov sportski dizajn i u unutrašnjosti.Sve ostalo se može oprostiti.
SeatRulez
Petak, 21. 10. 2016. 10:33h
neregistrovan korisnik
Seat ima lepsi dizajn spolja i unutra! Ostalo je isto kao kod Golfa. Ja biram SEAT!
citizen
Petak, 21. 10. 2016. 08:16h
neregistrovan korisnik
Odgledajte ovaj video. Auu kako su ga sredili, top topova auto!
kole
Četvrtak, 20. 10. 2016. 21:43h
neregistrovan korisnik
Na evropskom trzistu Seat Leon je jeftiniji od VW Golfa od 2500 evra na vise. Kod nas jedva hiljadu evra, pa se ljudi ipak radije odluce za Golfa nego za Leona. Automatska rucna kocnica je najgluplji deo automobilske industrije. Rucnu koristim dva puta godisnje, a cena te skalamerije povecava cenu kola za oko 500 evra. U Pasatu ta rucna ume da vas zaludi jer sama zabada na semaforu. Opravke su astronomske.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»