Ovo je redizajnirani "golf VII"

Folksvgen je u poslednjem trenutku odlučio da „preskoči“ Salon u Parizu i da tek početkom novembra predstavi restilizovanu sedmu generaciju „golfa“ koja je na tržištu od 2012. godine. Na osnovu insajderskih informacija, „Auto Bild“ je napravio rendere osveženog „golfa VII“ čija bi prodaja trebalo da počne krajem godine, bez veće promene u ceni.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovako bi trebalo da izgleda redizajnirani "golf VII" koji se u Srbiji očekuje najverovatnije početkom naredne godine, po istoje ceni kao i aktuelni model

Vizuelno, najveća promena će „pogoditi“ prednj kraj, sada sa izmenjenim branikom, novim prednjim farovima sa integrisanim dnevnim svetlima i opcionim „full“ LED svetlima i većim otvorima za vazduh. VW će, takođe, ponuditi i veći broj novih aluminijumskih felni i boja karoserije.

 

Na centralnoj konzoli je ekran osetljiv na dodir dijagonale 9,5 inča sa formatom slike 16:9. Vozačima će se ponuditi i sistem kontrole gestovima

Izmenjeno je i vozačevo okruženje, sa novim upravljačem, opcionim virtuelnim kokpitom i ekranom osetljivim na dodir dijagonale 9,5 inča (do sada 8,0 inča) u formatu 16:9. Osveženi „golf“ će vozačima, kao opciju, ponuditi i „head-up“ ekran i sistem kontrole gestovima. Naravno, automobil će biti opremljen i najnovijim sistemima pomoći vozaču.


U svetu se svakih 40 sekundi proda jedan "golf". Potpuno nova osma generacija "folksvagen golfa" očekuje se krajem 2019. godine

Folksvagen je doradio ogibljenje i upravljanje, a osveženi „golf VII“ bi trebalo da bude i komforniji od aktuelnog modela. Takođe, električna verzija „e-golf“ će imati domet do 300 kilometara sa jednim punjenjem baterija. Od motora, VW će ugrađivati 1,0-litarski trocilindrični benzinac sa 115 KS, a očekuje se i potpuno nova generacija 1,5-litarski tubro benzinskih i dizel agregata koji će se, međutim, u redizajnirani „golf VII“ ugrađivati tek od sredine naredne godine. Najavljena je i limitirana verzija sportskog „golfa R“ sa 420 KS.

Povezane teme: Folksvagen, Folksvagen golf, Golf VII, Salon u Parizu, VW

Poslednji komentari

Milutin
Ponedeljak, 17. 10. 2016. 09:28h
neregistrovan korisnik
Poseti Cubiku pa ga pitaj... kao i nissanovi agregati 1.5dCi ( Renault ) kod Qashqai-a od 2007. ... koji su u problemu zbog loših ležajeva na radilici,...Opel Insignija , pucanje radilice, ... i tako dalje...
rebro
Ponedeljak, 17. 10. 2016. 00:53h
neregistrovan korisnik
To je automobil koji nema gepek, tačnije ono što ima je dovoljno za ceger. Ako je to ono što svima treba onda komotno možeš i Smart da okarakterišeš kao "auto koji je sve što nekome treba".
rebro
Ponedeljak, 17. 10. 2016. 00:52h
neregistrovan korisnik
Ovo je stari Golf. Trenutno se prodaje Golf 17.
rs
Nedelja, 16. 10. 2016. 14:18h
neregistrovan korisnik
Ne brini ti za mene,imam ja dosta skuplji auto...A golf je kanta pa je kanta...Izvini ako sam ti uvredio bozanstvo,ali to je moj stav i misljenje.
misa
Nedelja, 16. 10. 2016. 14:11h
neregistrovan korisnik
Da to jeste GOLF klasa,bila i uvek će biti.E sad što ti imaš problem po tom pitanju,to je ipak tvoj problem !
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»