WRC 6 - proverite koliko ste dobar reli vozač! Video

Konačno, počela je prodaja dugo očekivanog šestog nastavka video igre World Rally Championship (WRC). „Zarazna“ igra koja dobija novu „epizodu“ posle tačno godinu dana će biti dostupna za PlayStation 4, Xbox One i PC/Steam.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Cena WRC 6 za "Xbox One" i "PS4" je 7.490 dinara, a za PC 4.990 dinara

WRC 6 je zvaničan igra Svetskog reli šampionata za 2016. godinu. Sadrži 14 trka, po ugledu na samo takmičenje, uključujući relije u Kini, Švedskoj, Poljskoj i uvek popularnom Monte Karlo. Takođe, igračima su na raspolaganju zvanični timovi učestvuju u WRC takmičenju, uključujući i veliku selekciju nižih kategorija.

 

Ako ste zagriženi fan obradovaće vas vest da priorder donosi vrlo zanimljiv bonus. Svi koji ranije naruče igre moćiće da testiraju „jaris test auto“ (Toyota Gazoo Racing) sa kojim se inače Tojota vraća u reli takmičenje. U igri automobil će biti i kasnije dostupan igračima, čak i u online opciji.

 

Tojota je učestvovala na pravom Svetskom reli šampionatu od 1973. do 1999. godine pri čemu su bili najbolji tri puta u kategoriji konstruktora, a čak četiri puta su njihovi vozači bili šampioni. Posle pređenih više od 5.000 kilometara na testovima tokom ove godine „jaris WRC“ i Tojota su spremni za povratak na pravu stazu naredne godine.

 

Grafika WRC 6 u odnosu na prethodnu verziju znatno je poboljšana što doprinosi realnijem osećaju za igrače tokom same vožnje. Novitet je i bolji zvuk kao i detaljnije izrađeni automobili. „Kylotonn“ koji su autori igre, najavljuju da su u gejmplej uvrstili i nešto opasnije, uže i strmije staze, specijalne faze koje traju duže nego u WRC 5 a tu sui novi izazovi ukolio birate opciju takmičenja samo protiv jednog automobila.

 

Povezane teme: WRC 6, Kylotonn, World Rally Championship, Tojota, Tojota Jaris
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»