Jaguar i Lend Rover centar otvoren u Beogradu

Srbija i Beograd su postali bogatiji za još jedan prodajno-servisni centar „British Motors Jaguar Land Rover“. Radi se o najmodernijem centru u Istočnoj Evropi i jedinom ovlašćenom servisu u Srbiji za Jaguar i Lend Rover vozila.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U „British Motors Jaguar Land Rover“ centar uloženo je više miliona evra i u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Lend Rover trening centrima. Kupcima u Srbiji biće ponuđeni svi najnoviji modeli poznatog brenda, među kojim se izdvajaju Jaguarov SUV „F pejs“ i „rejndž rover sport“.

 

- Srpsko automobilsko tržište beleži značajan rast u poslednjih nekoliko godina. Srbija ima strateški položaj u Evropi, što je uostalom prepoznala i Jaguar Lend Rover grupa. "British Motors" centar za Jaguar i Lend Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana je planirano otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Otvaranje jednog ovakvog centra za premijum vozila daje dodatni pozitivan signal da se tržište automobilske industrije u našoj zemlji stabilizovalo - izjavio je Ostoja Mijailović, generalni direktor kompanije "British Motors".

 

Objekat je izgrađen po poslednjim standardima Jaguar Lend Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji. Plan je da se u narednih šest meseci u Srbiji proda ukupno 150 automobila oba brenda.

Povezane teme: British Motors Jaguar Land Rover, Jaguar, Lend Rover
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»