Izabrali smo najbolje automobile u Srbiji za 2016!

Pre 14 dana u fokusu “Auto Bilda” je bilo tržište polovnih automobila, a sada pažnju poklanjamo novim modelima koji su obeležili 2016. godinu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Glasovi čitalaca i ocene našeg stručnog žirija pomogli su nam da dobijemo pobednike, odnosno osvajače prestižne nagrade “Zlatni auto” koju dodeljuje naš magazin “Auto Bild SCG”. Iznenađenje je bilo, nema šta da krijemo, ali raspodela nagrada predstavlja realno stanje na srpskom tržištu.

 

U novom 143. broju magazina “Auto Bild SCG”, takođe, donosimo i premijere sa predstojećeg Salona u Parizu (od 1. do 16. oktobra) na kojem bi pažnju posetilaca trebalo da privuče prvi Škodin veliki SUV - “kodijak”. Ekipa “Auto Bilda” je iskoristila priliku da se uveru u kvalitete, ali i mane, 4,7 metara dugačkog SUV modela koji može da se pohvali prtljažnikom zapremine 2.065 litara.

 

Leto smo ispratili posetom ekološkoj oazi - Sićevačkoj klisuri u kojoj se nalaze dve hidroelektrane koje rade bez prestanka više od 100 godina.
Održavanje karoserije i unutrašnjosti automobila su glavne priče u rubrici “Saveti”, a imali smo priliku i da testiramo osveženi “folksvagen ap” čija je prodaja u Srbiji startovala pre samo nekoliko dana. Ljubitelje snažnih automobila trebalo bi da privuče “audi SQ7” sa 435 KS koji je na stazi bio brži i od “poršea 911 karere”.

Povezane teme: Auto Bild SCG, Auto Bild, Zlatni auto, Zlatni auto 2016., Nagrada, Folksvagen ap, Audi SQ7, Škoda, Škoda kodijak
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»