Pogledajte: suludo ubrzanje "tesle" iz kabine "lamborginija" Video

Teslin model "S" već je postao poznat po neverovatnom ubrzanju. Verzija "P90D", opremljena sa dva električna motora i pogonom na svim točkovima, gotovo trenutno koristi svih 740 raspoloživih konjskih snaga da do 100 kilometara na čas stigne za manje od tri sekunde, zbog čega na društvenim mrežema postoje na hiljade snimaka ovog nestvarnog ubrzanja.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Jedan od njih nastao je iz kabine "lamborginija aventador", superautomobila sa 6,5-litarskim V12 motorom i 700 KS, koji je takođe u stanju da do 100 km/h ubrza za otprilike isto vreme.

U ovoj trci "jedan na jedan" sa "teslom", međutim, u samom početku nije imao šanse zbog masivnog obrtnog momenta kojeg električni automobil dobija trenutno pritiskanjem pedale gasa. Ali, nije ispalo loše, s obzirom da je sve zabeleženo na sve popularnijoj kameri koja snima u punom krugu, tako da ste u mogućnosti da pokretom miša pratite  "teslino" ubrzanje, uživate u kabini "lamba", a i pratite reakcije njegovog vozača…

 

Povezane teme: Tesla Model S, trke ubrzanja, Lamborgini aventador

Poslednji komentari

Boris
Petak, 22. 07. 2016. 02:06h
neregistrovan korisnik
Mene je Tesla veoma impresionirao sa sistemom "Ludacris" (cini mi se da se tako zove) jer ubrzanje koje razvija je bolje cak i od mog auta i to za 1.1 sekundu sto je znacajno. Jedino sto sam cuo je da to moze par puta da uradi i ode cela baterija, pa moras da ga punis. Ali zaista cekam da izadje Mission E Porsche da vidim sta ce uraditi.
Damir
Četvrtak, 21. 07. 2016. 09:22h
neregistrovan korisnik
Vozac tesle je dva puta krenuo...
muzicar
Sreda, 20. 07. 2016. 14:02h
neregistrovan korisnik
Vozac Tesle NIJE dovoljno zestoko i snazno u startu pritiskao papucicu gasa. To mora znatno snaznije da se radi. Ja sam proslog avgusta vozio Teslu S probno i instruktor me je pre starta upozoravao da 95 % ljudi koji sednu da probaju auto , ne pritiskaju dovoljno snazno gas jer to nikada nisu radili u svojim normalnim automobilima. Kada se Tesla S zestoko pritisne po gasu u startu ,on se propinje kao divlji konj mustang i trebas jako cvrsto drzati volan.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»