Zlatni auto 2016: vidimo se na Adi Huji!

Završen je prvi deo izbora za automobile koji su obeležili ovu godinu. Priliku za glasanje u upravo završenom periodu imala je publika, a za predložene kandidate stiglo je tačno 22.039 glasova! Sada na scenu stupaju članovi sturčnog žirija, čiji će glasovi doprineti izboru pobednika.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Posle mesec dana glasanja (internetom ili kuponima iz magazina) završen je prvi krug izbora za „Zlatni auto 2016“, nagrade koju dodeljuje „Auto Bild SCG“, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije OMV. Tačno 22.039 vaših glasova dobili su novi modeli na našem tržištu, podeljeni u osam kategorija, a samo po tri najpopularnija modela iz svake, kvalifkovali su se za finlani krug izbora, koji će se sredinom avgusta održati na stazi Ada Huja u Beogradu. Tačnije, 21 automobil iz sedam kategorija naći će se pred članovima žirija, dok je u jednoj kategoriji, "Sportski i luksuzni automobili" pobednik poznat - njega je, prema propozicijama, izabrala publika.

Članovi stručnog žirija imaće pune ruke posla, kao i svake godine

Kao i prethodna dva puta, najviše glasova smo dobili u prvih 15-ak dana, kada su favoriti po klasama počeli da se izdvajaju i prave „lepu“ prednost. Bilo je, međutim i iznenađenja u poretku, ali nećemo otkrivati sve detalje, kako bi žiri imao što izjednačeniju sliku o svim automobilima koji će se naći pred njima.

Kao i do sad, finalni krug glasanja za "Zlatni auto", održaće se na kartodromu Ada Huja

Finalni krug glasanja za „Zlatni auto“ održaće se na kartodromu na Adi Huji u Beogradu. Članovi žirija dobiće priliku da se uživo upoznaju sa svim modelima - finalistima, da se upoznaju sa njihovim tehničkim karakteristikama, dizajnom, paketima opreme, ponudom motora i naravno voznim karakteristikama.

Opširnije o detaljima sa prvog kruga glasanja mogu se naći u novom, 139. broju "Auto Bilda" koji se već nalazi u prodaji, a u kojem, između ostlaog, možete pročitati i da li će "Bregzit" da promeni cenu novih automobila koji na naše tržište stižu iz Velike Britanije i kako da "izlečite" delove karoserije posle udara grada. U rubrici "polovni automobili" ovoga puta analiziramo "džinove" - "mercedes ML" i "BMW X6", a tu je i kratka priča o "fijatu multipla". Uz predstavljanje brojnih noviteta koji su stigli na svetsko tržište u proteklih desetak dana, saznajte i kako se naš izveštač proveo u kokpitu "mercedesa AMG GT-R" i ko ga je u njemu provozao, kako nam je bilo na "Festivalu brzine" u Gudvudu i šta smo se otkrili na Izvidnici kroz deo Istočne Srbije...

 

Povezane teme: Zlatni auto 2016., Auto Bild 139, Ada Huja
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»