Šta to izlazi iz ovih topova??? Video

Tehart, nemačka tjunerska kuća, svetsku slavu stekla je prepravkama i pojačavanjima Poršeovih automobila i agregata. Poslednje šta je izašlo iz njihove radionice je "kit" za "kareru S" i "kareru 4S", čiji motori su dodatno osnaženi uz softverska poboljšanja.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Automobili u verziji Teharta sad mogu da razviju 480 konjskih snaga, uz maksimalni obrtni moment od 580 njutmetara (serijiski 420 KS i 500 Nm), a neponovljiv zvuk došao je ugradnjom posebnog Tehartovog sportskog izduvnog sistema koji je učinio da se automobil čuje brutalno - poslušajte!

 

Povezane teme: porsche 911 carrera S, Techart, Tehart, tjuning

Poslednji komentari

Crni
Utorak, 31. 05. 2016. 18:47h
neregistrovan korisnik
Je l znas kad bi krenula proizvodnja da se ceka na njega i mene? Nikad, jer mi nemamo para za ovo. Kad nemas sta pametno da kazes, bolje da se ne javljas.
Mika
Ponedeljak, 30. 05. 2016. 22:23h
neregistrovan korisnik
Slažem se, treba raditi na ekologiji, ali Tesle, i ostali elektro, ili hibridni automobili nisu neko magično rešenje. Sve zavisi odakle dolazi ta struja kojom se napajaju, i koliko je proizvodnja te struje čista. Zato su trenutno automobili na vodonik (Toyota Mirai) najzeleniji.
Cina-auto
Nedelja, 29. 05. 2016. 21:01h
neregistrovan korisnik
Slazem se sa tobom mi smo proslu nedelju dobili jedan BMW I30 elektricni ruzna je Ali dobro ide 80 km jednom punjenje baterie,ja tacno imam 80 km u jednu pravcu svaki dan i zamisli koliko kosta ide ko lud.
Mike
Nedelja, 29. 05. 2016. 00:00h
neregistrovan korisnik
Iz topova izlazi kancerogeni smrad. Za koju godinu cemo zbog ovakvih bespotrebnih i umobolnih izuma morati leti da se setamo u oklopima. Dajte nama Tesle.
Marko
Subota, 28. 05. 2016. 21:16h
neregistrovan korisnik
Kakva grafika !!! Pao si na snimak igrice... Ovo je tek u najavi a cekaju se paljevine kao sto si ti, da se malo nakupi brojno stanje i onda krene prozivodnja i prodaja !
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»