"Brabus 650": zvuk da se naježiš! Video

Pre nekoliko dana, na društvenim mrežama osvanuo je video sa novim kreacijama iz nemačkog tjunera "Brabusa", poznatom po vrhunskim prepravkama Mercedesovih automobila.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Na red je došla "C-klasa AMG", koja je posle "tretmana" u "Brabusovoj" radionici postala pravi moćni superautomobil. U "Brabusu" kažu da… ma, kao da je bitno šta kažu! Poslušajte kakav zvuk proizvodi moćni 4,0-litarski V8 u verziji sa 650 konjskih snaga!

Povezane teme: Mercedes C63 AMG, brabus, brabus 650

Poslednji komentari

rebro
Nedelja, 29. 05. 2016. 00:56h
neregistrovan korisnik
U Češkoj se Kadjar pojavio prošle godine, a ti ga već ocenio kao promašaj. Pa moguće je to kod tebe u selu. Ono što je istina jeste da ovaj SUV ima najmanju potrošnju od svih SUV automobila na čepkom tržištu. Što se tiče Lagune ona se još uvek proizvodi u verziji karavan. Sedan je zamenjen Talismanom. Inačje je ovo jeftiniji SUV i košta 19700 evra. Benzinci su još jeftiniji i koštaju 17000 evra. Za 20000 evra u Češkoj ne možeš da kupiš SUV koji ima manju potrošnju od Kadjara. Prosto ne postoji takav. Što se finoće tiče on jeste fin. Ima dovoljno veliki gepek, ima ono što je meni potrebno a to su tempomat, poluautomatska kočnica, dvozonska klima i senzor za kišu. Ima i senzore za parkiranje, ali mi oni nisu potrebni. Navigaciju nema jer istu imam na telefonu i ne pada mi na pamet da za navigaciju plaćam 800 evra. Najbitnije od svega je da je potrošnja u gradu 4,8-5,0 litara dizela. Moj kolega ima Hjundai Tucson i potrošnja je 7,1 litara dizela u gradu. I Laguna i Kadjar su udobni automobili. Ja razumem da se u Srbiji Reno ne ceni mnogo, ali ne razumem zašto. Srbi, Bugari i Rumuni imaju neopisivu želju da voze isključivo nemačke automobile. Ni to ne razumem. Pored toliko finih automobila vi zapeli samo za nemačke.
Klinac
Subota, 28. 05. 2016. 19:07h
neregistrovan korisnik
Druze to sto ti kazes da vozis niti je fino a niti je jeftino. To vozilo je proglaseno za renaultov promasaj kada se pojavio, isto kao i laguna 3. Sad su poceli kao polovnjaci da se voze jer je reno jedan od najjeftinijih polovnjaka ,posle fijata naravno.
rebro
Petak, 27. 05. 2016. 15:22h
neregistrovan korisnik
Ne znam šta su mali i veliki servis jer nije neophodno da znam to. Stalno slušam priče o tim servisima, ali ne vidim svrhu da znam čemu to služi. Ono što sigurno znam jeste da ovaj Mercedes ima očajan zvuk i da ga kupuju ljudi kojiima je imperativ da u centru sela turiraju motor. Da hoču nečime da se hvalim to sigurno ne bi bio bio automobil. E sad, koliko se sećam baš ti mi reče na nekoj drugoj vesti da pojma nemam jer kupujem nov automobil umesto da vozim stari bar 20 godina, a i gde nađoh da kupim Reno. Valjda sam trebao da kupim neki nemački auto. E ima blesavih ovde. Postoje dobri nemački automobili, ali su precenjeni zbog epiteta "nemački". a ima ovde gde ćivim da se kupi onaj Rexton, ja bih njega uzeo, ali nema.
rebro
Petak, 27. 05. 2016. 15:15h
neregistrovan korisnik
Imam 42 godine i sam zarađujem. Otac mi je poginuo pre 15 godina i vozio je staru Ladu Samaru. Što se mojih automobila tiče, ja kupim fini auto koji nije skup.
Klinac
Petak, 27. 05. 2016. 11:30h
neregistrovan korisnik
Ti se bre mali samo hvalis. Kad potrosis tatine pare sta ces onda... Dzaba ti i tatine pare kad ne umes da kupis auto.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»