Osveženje za "amarok" do kraja godine

Da ipak u Folksvagenu nije baš sve povezano sa „Dizelgejt“ aferom pokazuju i crteži redizajniranog „amaroka“ čija će se serijska verzija pojaviti tek krajem godine. Inače, aktuelni „amarok“ je već punih šest godina na tržištu, tako da praktično možemo da govorimo i da je pred nama nova generacija Folksvagenovog pik-apa.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Amarok" bi trebalo da dobije i 3.0 TDI V6 motor sa 272 KS

Na skicama se vidi da su dizajneri naglasi horizontalne linije tako da bi 5,25 metara dugački „amarok“ trebalo da izgleda markantnije. Takođe, dobio je i nova prednja svetla po uzoru na „transporter“, dok su izmenjeni i maska hladnjaka i branici, kao i grafika zadnjih svetala.

 

Mnogo interesantnije promene su u kabini. Čitava centralna konzola je zamenjena, a primetili smo i kvadratne ventilacione otvore koje poznajemo, na primer, iz „šarana“. Tu je i centralni ekran većih dimenzija, kao i novi multimedijalni sistem. „Amarok“ je zadržao dvolitarski TDI motor sa 140 KS i 180 KS, koji su optimizovani i mogu da se pohvale nižom potrošnjom i emisijom štetnih gasova.

 

U najavi je i verzija sa 3,0-litarskim V6 TDI agregatom, 272 KS i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta (povezan sa osmostepenim automatskim menjačem).

Povezane teme: Folksvagen amarok, pik-ap, TDI motor, Dizelgejt
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»