Novi "megan RS" sa 300 KS i 4x4 pogonom!

Nedelja definitivno prolazi u znaku Renoa, jer posle polovnog „klija 3“ na red dolazi i vest o novitetima francuskog proizvođača. Reno, naime, priprema odgovor na „ford fokus RS“ (350 KS) u obliku potpuno novog „megana RS“, koji bi trebalo da se pojavi najkasnije 2018. godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi "megan RS" bi trebalo da se pojavi najkasnije 2018. godine

Izvori blisku Renou tvrde da će novi „megan RS“ imati 2,0-litarski turbo benzinac sa 300 KS i da će biti dostupan samo kao hečbek sa petora vrata. To znači da Francuzi odustaju od kupe varijante jer sa praktičnijom petovratom verzijom pokušavaju da privuku veći broj kupaca.

 

"Megan RS" dolazi sa 4x4 pogonom i manuelnim menjačem

Očekuje se da će „megan RS“ imati 4x4 pogon kao i sistem upravljanja na svim točkovima, koji ima i novi „megan GT“ (205 KS). „Megan RS“ će serijski imati manuelni menjač, dok kupci mogu da doplate EDC menjač sa dvostrukim kvačilom.

 

Pretpostavlja se da će koštati oko 35.000 evra

Povezane teme: Reno Megan RS, Megan RS, Megan GT, Ford fokus RS, 4x4 pogon

Poslednji komentari

RS
Sreda, 06. 04. 2016. 16:27h
neregistrovan korisnik
Nije to golf pa da skripi i krcka...I da mu svaki drugi dan crkavaju el.podizaci...
GT
Sreda, 06. 04. 2016. 13:40h
neregistrovan korisnik
Jos da rese skripave enterijere, trapove i elektroniku i tek onda moze da se razmislja o kupovini istog...
Dejan
Utorak, 05. 04. 2016. 20:29h
neregistrovan korisnik
Treba si da uzmes espace, tu moze svasta da stanei da se ore, 3 begesa da metnes unutra al problem je to sto nekad-cesto nece da upali jer ima jako dobru elektroniku, bas tipicno za renoja, krenes na put i nikad ne znas sta te ceka sa njim... Samo za tebe, Toyota Yaris Verso dizel !!!
em
Utorak, 05. 04. 2016. 16:18h
neregistrovan korisnik
Cale vozio mazdu, brat pasata, 2 brat megana, 1kum pezoa, 2 lagunu i nisana, kuma jaris, i ostalo od drugova i drugarica. Njihovi majstori mi davali savete, preporuke itd... Ako nesto nisam napisao ne znaci da nisam uradio domaci, ili sam napisao da isprovociram, posto bas pljujes po ronoju. Sviram kontrabas, auti u opticaju su bili karavani mazda 6, laguna, megan, avensis, v40 i omega. Ostalo su bili jajoliki senik, pikaso i naravno korola verso. Pobedio je senik1 najvise zbog rodjaka i drugara renoj majstora(proveren po br.sasije iz uvoza sa 99103km star 10god) i zbog onih sedista nazad, najprakticniji mi je bio. nazalost sam sa njim "orao" njivu. Kada sam se odlucio za senik, samo njega sam trazio 7meseci, tek onda kupio. Nisam birao kao na pijaci paradajz... Sad vozim senik2, ali mi je 1 bio bolji za pakovanje. Naravno da je tojota super auto, ali nije ni renoj toliko los kao sta ga pljujes. Ja jedino ne volim vw. Ni sam ne znam zasto. Sad znas moje razloge, a ja i dalje ne znam sta vozis...
Dejan
Utorak, 05. 04. 2016. 11:39h
neregistrovan korisnik
Pk menjas na oko 100k km a ne renoja na 60k km i jos antifriz ako majstor nece da ga ceka dole sa kantom, kazem ti pumpa za vodu ide i preko pola miliona i onda samo popusti zaptivac i curi a pumpa je ispravna a kosta i koliko i za renoja ! Kako god okrenes nisu u pravu... Imam bas dosta kolega koji voze alfu, opele, citroene, kupili smo zajedno polovna auta, oni su do sad zvenknuli na velike servise u proseku 550 eura ( 2 servisa) a ja sam samo menjao pk odmak kad sam kupio auto i to je bilo sve od mene i Toyote, isto smo presli kilometara sto je bitna napomena ! Sad izracunaj za koje se pare voze oni a za za koje ja !! Lose cujes lanac, ne znas ti sta je to, samo nagadjas gluposti, kad se lanac istegli onda se cuju ventili i bregasta kako udara po njima pa kad je benzinac cuje se kao da je dizel ! Ali ako meni ne verujes u ovo sto sam napisao, idi do nekog Toyota majstora i pitaj ga sta se sve radi na Toyotinim agregatima, ok !!!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»