„MojAuto FIX“ novi kredit Crédit Agricole banke Srbija u saradnji sa sajtom MojAuto.rs

Beograd, 07.03.2016 - Crédit Agricole banka je u saradnji sa MojAuto.rs sajtom za auto oglase, pripremila novu grupu dinarskih auto kredita sa fiksnom kamatnom stopom pod nazivom „MojAuto FIX“ za kupovinu polovnih vozila od fizičkih lica ukoliko se oglase na sajtu MojAuto.rs.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ova atraktivna ponuda sastoji se od dinarskog auto kredita koji je bez učešća, za iznos između 100.000 i 2.500.000 dinara, a odobrava se sa rokom otplate od 6 do 72 meseca. Nominalna fiksna kamatna stopa se kreće od 6,90% (EKS 9.24% p.a.) a jednokratni trošak obrade kredita iznosi 1,8%, dok su  troškovi održavanja i osiguranja kredita i delimične ili prevremene otplate kredita 0%.

„Izbor kredita „MojAuto FIX“  u ovom trenutku predstavlja zrelu odluku svakog ko se odluči da auto kupi putem kredita. „MojAuto FIX“ - auto kredit sa velikim brojem opcija, pripada grupi najsigurnijh proizvoda koji štite klijenta od kamatnog i deviznog rizika u toku otplate kredita, garantujući svakom klijentu identičnu fiksnu mesečnu ratu u dinarima tokom celog perioda otplate, što pruža predvidivost i sigurnost u planiranju otplate kredita. Ova grupa proizvoda sa fiksnom kamatnom stopom u dinarima, imajući u vidu period otplate kredita, trenutno predstavlja ponudu sa najpovoljnijim uslovima na tržištu. Uz to, dodatna prednost kredita u dinarima je što učešće nije obavezno, već se ceo iznos automobila može finansirati iz kredita.“ - izjavio je Vladan Stanisavljević, Rukovodilac Long Channel Bankarstva u Crédit Agricole banci.

U svega nekoliko jednostavnih koraka objašnjenih na sajtu, kupac i prodavac veoma brzo mogu da realizuju prodaju. Na ovaj način, ponuda polovnih vozila na kredit je obogaćena, prodavac uplatom od Banke na svoj račun dobija celokupan iznos ugovorene kupoprodajne cene vozila, a kupac je siguran da mu je mesečna rata garantovano fiksna tokom celokupnog perioda otplate.

Povezane teme: auto kredit, auto oglasi, polovni automobili, prodaja vozila, Mojauto, Credit agricol banka
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»