Da li je ovo najčudnija reklama ikada? Video

Superboul groznica ne prestaje, a u svetu automobilizma, očigledno najviše "drma" Hjundai. Oni su već snimili četiri reklame koje će biti emitovane tokom jednog od najgledanijih sportskih događaja, a sada su predstavili i petu. Najčudniju...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Brzina u krvi, dobila je potpuno novo značenje u reklami kompanije Hjundai. Dobra ideja u startu, tokom realizacije pretvorila se u nešto prilično nekonvencionalno.

 

Reklamirajući novi V8 motor oni su došli na ideju da ga predstave kao "pogon" koji pokreće čoveka, od trenutka kada se rodi, pa kroz ceo život. Međutim, u mešavini dirljivog i originalnog, mali motor koji junak reklame nosi izgleda kao neki prilično nezgrapan implant.

 

Jedan od prvih komentara bio je i taj da bez cilindara taj motor teško da će ikog pokrenuti, ali ostaje da vidimo koliko će uspeha zaista imati reklama koju je komapnija iz Koreje platila skoro 10 miliona.

 

Inače, za ostale reklame kojima promovišu svoje automobile Hjundai je išao na proverene, ali i efektne face - Rajana Rejnoldsa i Kevina Harta.

Povezane teme: Superbol, Reklama, NFL, Hjundai
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»