Inesa u muškom svetu: dobro vozi, a još bolje izgleda Video

Inesa Tuškanova već je dobro poznata pasioniranim zaljubljenicima u auto-sport. Mlada Ukrajinka i sama je zaljubljena u reli, pa se sa uspehom takmiči u šampionatima u svojoj zemlji i okruženju, posebno u Rusiji, pošto je već nekoliko godine stanovnik Moskve, kako bi što više napredovala u sportu koji obožava. Osim što je "jaka na gasu", Irina važi i za jednu od najatraktivnijih sportistkinja u svojoj zemlji, pa vreme, osim u kokpitu trkačkog automobila, provodi i na brojnim snimanjima za poznate magazine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Već se tri puta našla na naslovnim stranama "Plejboja", a koliko se dobro snalazi za upravljačem reli automobila, toliko joj dobro ide i poziranje tokom snimanja na egzotičnim destinacijama.

 

Ali, sudeći po njenim izjavama, svu slavu koju je stekla zahvaljujući lepoti, zamenila bi za jedan nastup u svetskom reli šampionatu. Nije mnogo daleko, pošto svoju vožnju trenutno usavršava u šampionatu u Finskoj, zemlji odakle stižu najveći reli asovi. Do sada, uspela je nekoliko puta i da pobedi, bilo je i neuspeha, a na ovom kartkom snimku iz kabine možete da procenite kako se Irina snalazi u muškom svetu auto-trka...

Povezane teme: auto reli, inesa tushkanova, zene i automobili

Poslednji komentari

KostaL
Četvrtak, 04. 02. 2016. 22:16h
neregistrovan korisnik
Jesam li ja jedini koji primecuje da ona ima tolko silikona da NE MOZE da se nasmeje! Sto reko izet fazlinovic, ove danasnje cure kad se slikaju ko da su popile uskislo mlijeko. Menjam inesu za prvu prolaznicu u knez mihajlovoj!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»