Jedinstvena kombinacija: uz novi "Auto Bild" na poklon magazin "Moj auto"

U prodaji je 110. broj magazina "Auto Bild Srbija i Crna Gora", koji čitaocima donosi nove zanimljive sadržaje. U konceptu "2 u 1", uz novi broj najtiražnijeg automobilskog magazina u regionu stiže na poklon novo izdanje specijalizovanog magazina sa auto-foto oglasima "Moj auto", čime se čitaocima, za cenu od 99 dinara, nudi kompletan uvid u najnovije svetske automobilske trendove, uz najširu moguću sliku o tržištu polovnih automobila u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U magazinu "Moj auto", koji je čvrsto povezan sa istoimenim veoma posećenim

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

portalom namenjenom on-lajn kupoprodaji vozila, u broju koji se nudi kao poklon uz "Auto Bild" čitaoci će pronaći gotovo 1.000 polovnih automobila koji se trenutno nude u Srbiji, uz listu svih najvećih auto-placeva u Srbiji.

Novi, 110. broj Auto Bilda


U jedinstvenom paketu koji za 99 dinara nudi ukupno 144 strana veoma raznovrsnog sadržaja, u novom, 110. broju "Auto Bilda" nalazi se mnogo toga za automobilske sladokusce, a izdvaja se rubrika od najatrkativnijim sportskim automobilima današnjice - testirali smo sjajne supersportiste, među kojima je "najsvežiji" Fordov "mustang" o čijim performansama utiske prenosi srpski automobilsta Miloš Pavlović.

U 110. broju pročitajte specijal o idealnim sportskim automobilima (+ klikni za uvećanje slike)

Od ostalih velikih tema izdvaja se istraživanje našeg magazina, u kojem je utvrđeno u kojoj meri korišćenje mobilnih telefona u vožnji, posebno kucanje SMS poruka, utiče na koncentraciju - zaključak je da je telefon ponekad opasniji i od dejstva alkohola ili narkotika!


Od korisnih tema, u stalnoj rubrici sa savetima, čitaoci ovoga puta mogu da saznaju nešto više o šest najboljih besplatnih navigacionih aplikacija, koji automobili imaju najfunkcionalniji enterijer za odlaganje velikih telefona i tableta, ali kako se što bolje snaći u slučaju gubitka kontakt-ključa…

Povezane teme: Auto Bild, Mojauto.rs, Polovni automobili, Miloš Pavlović
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»