Knjiga "Sve o sportu" uz "Auto Bild": pravo štivo za sportske zaljubljenike!

Treći tom knjige "Sve o sportu" naći će se u prodaji 23. januara, uz 101. broj magazina "Auto Bild". Treći deo enciklopedije posvećen je opisima sportova sa reketom i metom, kao i vodenim spotovima i sadrži detaljne opise 44 discipline sa poddisciplinama, koje su podeljene u tri kategorije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Treći tom knjige "Sve o sportu" se prodaje uz 101. broj "Auto Bilda" po ceni od 399 dinara.

Naša sredina poznata je kao tle na kojem se rađaju veliki sportisti, posebno kada su u pitanju ekipne discipline. I to sa loptom, kao što su košarka, odbojka, vaterpolo, rukomet... Iznedrili smo i mnogo velikana u pojedinačnim sportovima, a

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

uspeh Novaka Đokovića u tenisu je nešto što ima istrorijske razmere. Iz tog razloga, pretpostavljamo da će za treći tom knjige "Sve o sportu" biti zainteresovani i oni koji do sada nisu nabavili prve dve, s obzirom da ćemo u trećem nastavku čitaoce upoznati sa sportovima sa reketom, među kojima je tenis neprikosnoveni "broj 1" kada je u pitanju popularnost.

Ovaj deo enciklopedije sadržaće i detaljne opise sportova sa metom, pa će svi zainteresovani, uz upoznavanje sa egzotičnim disciplinama, kao što su "atlatl", "kroket" ili nešto poznatiji "karling", saznati sve kada je u pitanju streljaštvo, tj. gađanje iz pištolja ili puške...


Treći deo enciklopedije bavi se i vodenim sportovima, gde su zastupljeni već spomenuti vaterpolo i plivanje, ali "dragon boat trke" i "kajtbording"... Ukupno, ovaj tom enciklopedije sadrži detaljne opise 44 discipline sa poddisciplinama, koje su podeljene u tri kategorije.

Sportovi u tomu 3 (na kioscima od 23. januara):


Sportovi sa reketom (tenis, realni tenis, soft tenis, stoni tenis, badminton, đijanzi, skvoš, reketbol, iton fajvs, rekets, pedlbol i pelota).
Sportovi sa metom (golf, kroket, karling, kuglanje na travi, boćanje, kuglanje sa 10 čunjeva, kuglanje sa 5 čunjeva, atlatl, skitls, bacanje potokice, snuker, bilijar, pul, pikado, streličarstvo, gađanje iz pištolja, gađanje iz lovačke puške i gađanje iz puške).
Vodeni sportovi (plivanje, skokovi sa daske, vaterpolo, sinhrono plivanje, podvodni sportovi, jedrenje, veslanje, vožnja kajakom, vožnja kanuom, "dragon boat" trke, skijanje na vodi, vindsurfing, kajtbording i surfovanje).

Da podsetimo: kolekcija od četiri knjige primerena je i deci i odraslima - moglo bi se reći da je idelana i za druženje roditelja sa decom, količina informacija o, na

Pogledajte ponudu sajta mobile.de na srpskom jeziku.

našem podneblju nepoznatim sportovima, je velika, tako da i poznavaocima sporta može biti veoma zanimljiva, a onima koji se u sport ne razumeju, predstavljaće slikovit udžbenik.

101. broj Auto Bilda

Uz svaki sport u ovoj knjizi nalazi se niz ikonica koje ga smeštaju u sportsku kategoriju (u skladu sa poglavljem u kojem je prikazan) ili pružaju informacije na prvi pogled o načinu takmičenja i pobedi, vremenu nastanka i da li se takmiče pojedinci, grupe ili ekipe.


Idealna i za mlade i za starije i za druženje uz kolekciju. Dizajn i grafička obrada izdanja su na najvišem nivou, izdanje je preuzeto od najboljeg izdavača enciklopedija na svetu, Dorling Kindersley.

Povezane teme: Sve o sportu, Auto Bild, Enciklopedija, Sport, Tenis, Plivanje
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»