Za vikend 47. Srbija Reli na području Užica

Automobilsko takmičenje, 47. "Srbija Reli", održaće se 20. i 21. septembra na području Užica, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

AMSS, tradicionalno, organizuje jedno od najznačajnijih automobilskih takmičenja na ovim prostorima "Reli Srbija" (Rally Serbia).


"Reli Srbija" se boduje za FIA Evropski kup-Istok, sa koeficijentom 10, FIA Trofej

Prodajete polovni automobil_

Postavite besplatan oglas.

centralno evropske zone, reli Šampionat Bugarske i reli Šampionat Srbije, a okuplja najuspešnije reli vozače iz Srbije i inostranstva.


"Reli Srbija" je u zvaničnom kalendaru Svetske automobilske federacije, FIA, a organizuje se uz pomoć Ministarstva omladine i sporta.


"Srbija Reli" održava se u dane vikenda, 20. i 21. septembra na području Užica, a brzinski ispiti voze se na područjima Vrela, Lokva i Duboko, navedeno je u saopštenju.

Povezane teme: Reli, Reli Srbija, U\\ice

Poslednji komentari

reli
Ponedeljak, 22. 09. 2014. 16:37h
neregistrovan korisnik
Evo reli je uspesno zavrsen sa svim pozitivnim ocenama, publike je bilo puno, tako da ovi negativni komentari nisu istiniti. Meni je drago da je sve uspelo i da je ovo bio jedan fantastican reli vikend
Rally
Nedelja, 21. 09. 2014. 22:06h
neregistrovan korisnik
Sto se tice teksta, nije tacan. Nas reli nema vise koeficijent 10 nego koeficijent 2. Upravo zbog greske od prosle godine za koju niko nije platio. Posledica je da smo zbog te greske izbaceni iz Bugarskog sampionata zbog cega Bugara i nema ove godine. Doncev je dosao zato sto se bori za titulu u Evropskom kupu kao i ovaj Ukrajinac. Sto se tice samog relija, brzinci su zanimljivi ali je put raspadnut. Organizacija je haos, nema jednog jedinog znaka kako doci do brzinaca. Generalno slabo ce to ici. Bez Bugara publike ce biti sve manje, a bez publike bice jos manje sponzora kojih je vec malo. Tada ce nastupiti i zvanicna "smrt" ovog sporta u Srbiji. Zato se i postavlja pitanje zasto niko nije kaznjen za proslu godinu.
toplistanadrealista
Nedelja, 21. 09. 2014. 06:57h
neregistrovan korisnik
Skup sport, na zalost. Da je Srbija malo bogatija drzava, Srbi bi bili neprikosnoveni u ovom sportu!
clan-AMSS
Subota, 20. 09. 2014. 09:29h
neregistrovan korisnik
Organizatori nisu zasluzili drugu sansu posto su proslogodisnje takmicenje odveli u sunovrat. Celnici AMSS u ovom takmicenju vide mogucnost pranja novca i to i rade i to je razlog zasto nema Ilijeva i jos dvadesetak inostranih posada. Svi smo mi zeljni jednog kvalitetnog takmicenja u Srbiji ali sa ovom ekipom ljudi koji u svemu vide samo licnu korist ne moze se napred.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»