BMW "serije 2 aktiv turer" nije za ljubitelje BMW-a

BMW je u saopštenju izjavio da će čak 75 procenata kupaca njihovog kontroverznog "serija 2 aktiv turer" višenamenskog vozila biti mušterije kojima će to biti prvi BMW, a ne dugogodišnji ljubitelji nemačkog brenda.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pre svega jer se ne uklapa u poznatu filozofiju "ultimativne mašine za vožnju",

Pogledajte ponudu sajta mobile.de na srpskom jeziku.

"serija 2 aktiv turer" nije naišao na veliko oduševljenje fanova BMW-a, a čelnici kompanije se nadaju da će sa ovim modelom zapravo uspeti da pridobiju novu publiku.

Potpuno je logično da klasične ljubitelje BMW-ovog brenda ne privuče multinamensko vozilo sa pogonom na prednje točkove, tro i četvorocilindričnim motorima sa maksimalnih 230KS.

 

Istina je da BMW sa "serijom 2 aktiv turer" želi da privuče kupce koji su se do

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

sada odlučivali za mercedesovu "B klasu" i "folksvagen touran", a treba dodati da su se na internetu već pojavile špijunske fotografije varijante sa sedam sedišta koja bi trebalo da debituje na Salonu u Parizu u oktobru.

Povezane teme: BMW, BMW serije 2 aktiv turer, Multinamensko vozilo

Poslednji komentari

Znak
Petak, 25. 07. 2014. 18:50h
neregistrovan korisnik
Pa ko jos "investira" u automobil. On se kupi iz potreba, kome ne treba auto i ko vozi samo po gradu taj moze i yuga za 100e, crkne, ostavis sa strane, cimnes taksi. Pa mi bi u Srbiji da se koristimo dobrom pa onda to dobro da prodamo za vecu lovu ahahaha posto sada imas 5 pluseva i 1 minus ta vecina moze i ustav da menja!
Ja
Četvrtak, 24. 07. 2014. 10:10h
neregistrovan korisnik
Ne razumem komentare pojedinaca. Svako ima svog favorita sto se tice automobila. Ni jedan nije bez mane. Vozim preko 20 g samo BMW ali ne kazem da su druga auta losija. Meni ta auta odgovaraju i do sad nikad nisam ostao na putu a prelazim oko 40 hiljada godisnje.
kako
Sreda, 23. 07. 2014. 11:12h
neregistrovan korisnik
su bezveze ova kola koja imaju mini-konbi dizajn...kao mercedes b klasa je,jedino audi nije napravio ovakvo nesto jos uvek,nadam se da nece...nema dosadnijeg oblika za voznju,mali a u isto vreme visok i nekako naduvan,ocajan je u krivinama(govorim za b klasu jer ovaj je isti fazon
Maxim
Sreda, 23. 07. 2014. 08:14h
neregistrovan korisnik
Srbi su upali u klopku da kupuju preskupe nemacke automobile, koji su vise nego preskupi i precenjeni, sa previsokim marzama, na taj nacin daju svoj novac nemcima, a sve zbog potpunog iracionalnog razloga. Sta ce ti nesto sto efektivno ne postoji i naziva se "prestiz" kada si naseo da platis robu mnogo vise nego sto zaista vredi. Najgora investicija je automobil: kroz 4-5 godina izgubi 50 % vrednosti.
Milan
Sreda, 23. 07. 2014. 04:57h
neregistrovan korisnik
Narode, svaka roba ima svoga kupca. Nisu gospoda iz Bavarske napravila ovaj auto a da nisu godinama unazad istraživali tržište. Pa zbog pametnog poslovanja i postoje tolike godine i još se šire. I da, ja nisam ljubitelj nemačkih automobila. Za mene moja Alfa gt mnogo više pruža za uložene pare.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»