U Parizu ograničenje brzine ispod 30km/h Video

Pravi ljubitelji brzine pamte legendarni kratki film „To je bio sastanak" u kome se prikazuje svo uzbuđenje brze vožnje kroz Pariz u sitne jutarnje sate, međtim, ovaj film sve više predstavlja relikviju izgubljenog vremena pošto Grad Svetlosti nastavlja da spušta ograničenja brzine koja bi po poslednjim planu trebalo da bude ispod 30km/h.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nova gradonačelnica Ana Higaldo je predložila ograničenje od 50km/h za puteve na obalama Sene, dok će veliki broj ulica sa biciklističkim stazama u centru grada imati ograničenje od 20km/h.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Smanjenja ograničenja brzine nisu ništa novo za Pariz pošto je nedavno ograničena brzina na obilaznici francuske prestonice na 70km/h, dok trećina gradskih ulica već ima ograničenje od 30km/h.

 

Gradska vlada veruje da će ovakvi postupci znatno smanjiti broj ozbiljnijih saobraćajnih nesreća i zagađenje, zbog koga je ove godine i delimično prekinut saobraćaj u gradu.


VIDEO>"To je bio sastanak":

Povezane teme: Pariz, Zagađenje vazduha, Ograničenje brzine

Poslednji komentari

trol
Sreda, 04. 06. 2014. 03:55h
neregistrovan korisnik
tolko alfa romeo ide najbrze
rt
Utorak, 03. 06. 2014. 18:02h
neregistrovan korisnik
E video sam te skuterase,voze one yamahe sa dva tocka napred,koje su to kamikaze,strasnooo!!!Samo sam gledao da me ne pokupe..
DD
Utorak, 03. 06. 2014. 14:39h
neregistrovan korisnik
Zasto nije normalno? I tako je ceo grad zagusen. Ako ce to promeniti nesto, zasto da ne. Trabalo bi samo postaviti radare na mesta gde je vec ogranicenje 30km/h, kako bi se ta brzina zaista i postovala, a ne da gledam 100 puta obe strane puta kada vodim cerku u skolu da nas neko slucajno ne pokupi.
mirko
Utorak, 03. 06. 2014. 11:24h
neregistrovan korisnik
nek kazne one pesake koje prelaze na crveno.. kao u austriji... a Paris nije nista gore od milana, Madrida...
BB
Ponedeljak, 02. 06. 2014. 22:53h
neregistrovan korisnik
Zivim u pariz-u i ovo sto rade nije normalno smanjuju brzinu misleci da ce tako smanjiti zagadjenost nisu u pravu zaobilaznicu su smanjili sa 80 na 70km/h logicno razmisljanje auto lakse ide petom ili sestom 80 nego 70 km/h a drugi i najveci problem u pariz-u su vozaci skutera naglasavam skutera, a ne motora ... Idu izmedju traka preticu i sa desne strane, a voze jace skutere i do 400 kubika sa tri tocka koji se u fr voze sa B kategorijom i nemaju nikakvog iskustva sa voznjom motora i oni su ti koji prouzrukuju najveci broj nesreca cak i sami bajkeri ih nevole
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»