Mojauto nagradna akcija: I drugi komplet zimskih guma kao poklon budućem kupcu automobila

Marko Zečević (32) ekonimista iz Kragujevca osvojio je četiri zimske gume u akciji sajta “Moj auto”. Srećni dobitnik odlučio je da gume pokloni budućem kupcu svog Mercedesa A klase, koji je oglasio na prodaju.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Marko Zečević

Srećni dobitnik, kako i sam priznaje nikada nije bio poklonik nagradnih akcija, pa samim time nikad nije ništa ni osvojio. Saznanje da je po prvi put i to nesvesno osvojio nagradu ga je veoma iznenadilo.


 

Sve detalje kako da osvojite zimske gume možete pronaći ovde

- Iskreno, nisam baš obraćao pažnju na nagradnu akciju. Cilj mi je da prodam auto. Bio sam na poslu kada sam saznao da sam dobio gume zbog najbolje postavljenog oglasa. Mislim da je presudno bilo što sam postavio 10 fotografija, sve je lepo i pregledno, sve se vidi na slikama i u opisu autombila gde sam sve detalje naveo kako bi zainteresovani kupci imali dobar uvid u stanje vozila - priča Marko.


On kaže da je oglasio “mercedes” koji ima letnje gume, tako da su zimske dobro došle, a da za njih od budućeg vlasnika neće tražiti novac, već će one ući u cenu.


 

Kompletnu ponudu nemačkog sajta mobile.de na srpskom jeziku možete pogledati na mojauto.rs

- Zvalo me je dosta korisnika sajta “MojAuto.rs ”, ma mogu reći da sam veoma zadovoljan. Pre dve godine sam kupio auto preko sajta i imam pozitivna iskustva, jer je veoma dinamičan sa puno poseta i telefon samo zvoni - kaže Marko.

 

Korisnici sajta www.mojauto.rs mogu sve do 11. novembra da postave oglas za prodaju svog automobila putem sajta i budu u mogućnosti da dobiju četiri zimske gume za svoj automobil. Naime, danas je počelo drugo kole ove nagradne akcije i svi korisnici sajta koji od danas postave oglas za prodaju vozila su potencijalni dobitnici.

 

Tražite dobar polovan auto? Pogledajte najveću ponudu automobila na mojauto.rs

Stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:
tačnost oglasa, kvalitet fotografija, oglas treba lepo da izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.

 

Takođe, treba da ima kvalitetan opis, a takođe najbolji oglas podrazumeva i realnu cenu vozila.

Povezane teme: Nagradna akcija, Mojauto.rs, Mojato, Marko Zečević, Mercedes
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»